Familien Jul og Nissehotellet
Clifford - den store røde hund - DK Tale
Hvidstengruppen 2 - De Efterladte
DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset.
BabyBio
SeniorBio
Snigpremiere
Helaftensfilm
Åben fra 14:30 til 20:15
Snigpremiere: Clifford - den store røde hund - DK Tale

Søndag 28. november kl. 15:00
Da skolepigen Emily Elizabeth besøger Bridwells magiske dyreinternat og får foræret en lille, rød hundehvalp som gave, havde hun aldrig forestillet sig at vågne op næste dag til synet af en kæmpestor hund i hendes lille New York lejlighed. Så imens hendes mor er på forretningsrejse, tager Emily og hendes impulsive onkel Casey ud på et eventyr, som vil fastholde dig i konstant spænding. ”Clifford – Den store røde hund” er baseret på den elskede bogserie.

Babybio: Ghostbusters: Afterlife

Onsdag 1. december kl. 10:00
Dette er en babybio-forestilling. Lyset slukkes ikke helt, og lyden skrues ned, så de små ikke bliver forskrækkede.

SeniorBio: Venuseffekten

Onsdag 1. december kl. 13:00
Liv er i starten af 20’erne og arbejder på familiens gartnergård i provinsen, da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, der midlertidigt er flyttet ind en campingvogn i sin onkels æbleplantage. Liv har knap nok klippet navlestrengen til sine forældre, da Andrea brager ind i hendes liv. Da tingene samtidig tager en højst uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til, og at kærlighed og familie kan se ud på mange måder. VENUSEFFEKTEN er et komediedrama om at turde elske hinanden og sig selv - en sjov og varm fortælling om familie og om at finde sig selv i kærligheden.

Snigpremiere: Hvidstengruppen 2 - De Efterladte

Mandag 6. december kl. 19:00
HVIDSTENGRUPPEN II - DE EFTERLADTE er en uafrystelig og gribende dramatisk fortælling om en dansk families ubærlige tab og totale splittelse, men først og fremmest om den tro og det håb, der på mirakuløs vis giver dem den overmenneskelige styrke til ikke at give op. En hjerteskærende og sandfærdig skildring af kvinder, som bliver fanget i krigens gru, men aldrig holder op med at håbe…

Babybio: House of Gucci

Onsdag 8. december kl. 10:00
Dette er en babybio-forestilling. Lyset slukkes ikke helt, og lyden skrues ned, så de små ikke bliver forskrækkede.

Bliv medlem af Ikast Biografforening