Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mortal Kombat

Mortal Kombat

I “Mortal Kombat” er MMA-fighteren, Cole Young, som er vant til at få tæsk for penge, komplet uvidende om hans rødder – og hvorfor Kejseren af The Outworld, Shang Tsung, har sendt hans bedste kriger, Sub-Zero, efter ham.

Da faren går op for ham, frygter Cole for sin families sikkerhed, og han sætter derfor jagten ind efter Sonya Blade, efter et tip fra Jax, en Special Forces Major, der har det samme mystiske dragemærke, som Cole er født med. Snart befinder han sig i Lord Raidens tempel, en af guderne, der beskytter Jorden, og han giver beskyttelse og ly til dem, der bærer dragemærket. Her træner Cole med de erfarne krigere Liu Kang, Kung Lao og lejesoldaten Kano i forberedelsen til kampen mod fjenderne fra The Outworld, hvor Jordens overlevelse er på spil.

Men vil Cole blive presset hårdt nok til at finde sin arcana – en umådelig kraft fra sjælen – i tide, for at han kan redde sin familie og stoppe The Outworld en gang for alle?