Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Agents 355

Agents 355

Et drømmehold af formidable skuespillerinder slår sig sammen i denne nye og ambitiøse fortolkning af den verdensomspændende spion genre i 'The 355'.

Da et top hemmeligt våben falder i hænderne på en gruppe lejesoldater, er den talentfulde, men utilregnelige, CIA-agent, Mason ”Mase” Brown, nødt til at arbejde sammen med den tyske rival og ultimative bad-ass, agent Marie, tidligere MI6 allierede og banebrydende computerspecialist, Khadijah, og den yderst rutinerede colombianske psykolog, Graciela, på en dødbringende, halsbrækkende mission for at vinde det tilbage.

Hele tiden er de nødt til at være ét skridt foran den mystiske kvinde, Lin Mi Sheng, der sporer alt, de foretager sig. I takt med, at den hæsblæsende mission bevæger sig fra cafeerne i Paris til markederne i Marokko og til de overdådige auktionshuse i Shanghai, skabes der i kvartetten et spinkelt loyalitetsbånd, der kan ende med at beskytte hele verden – eller slå dem ihjel.