Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Filmporten
Memory

Memory

Socialrådgiveren Sylvia (Jessica Chastain) lever et enkelt og struktureret liv sammen med sin teenagedatter. Da hendes søster inviterer hende med til en jubilæumsfest for deres gamle gymnasium, accepterer hun modvilligt.

Til festen åbner et møde med den mystiske Saul (Peter Sarsgaard) en dør til minder fra fortiden, som Sylvia forsøger at beskytte sig selv og sin datter mod. Men efter en mærkelig hændelse, der i første omgang ryster Sylvia, opdager hun, at Saul har problemer med at tage vare på sig selv.

Så da Sauls familie tilbyder hende et job som Sauls plejer, tager hun imod tilbuddet, og et venskab begynder at spire frem. Og mens Saul forsøger at gøre sig fri af sin overbeskyttende familie, indser Sylvia, at hvis hun og Saul skal have en fremtid sammen, så er hun tvunget til at konfrontere den mørke familiehemmelighed, som lægger bånd på alle relationer i hendes liv.