GDPR - datapolitik

I forbindelse med EU's databeskyttelsesforordning (GDPR) af 25. maj 2018, har Ikast Biografforening og Børnefilmklubben Popcorner opdateret sine forholdsregler med hensyn til opbevaring af persondata.

De to foreninger opbevarer persondata, der muliggør en række foranstaltninger, der er nødvendige for at drive biografvirksomhed og børnefilmklub. Her tænkes specifikt på:
Udsendelse af information, nyhedsbreve og tilbud til kunder, der har givet samtykke til dette,
Opkrævning af kontingenter til begge foreninger.
Styring af kreditorer og debitorer. Både private kunder og samarbejdspartnere samt firmaer, der er sponsorer eller reklamekunder.
Alle de opbevarede persondata anvendes kun til disse formål, og der videregives ikke data til tredjeparter uden udtrykkelig accept heraf fra de personer dataene vedrører.


Ved samtykke vedr. vores opbevaring af dine persondata, godkender du, at du er indforstået med at dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer mv. vil blive brugt til, at fremsende nyhedsbrev fra biografen om aktuelle film og arr./events i Ikast Bio. Du bekræfter endvidere at du er fyldt 13 år. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes nederst i selve nyhedsbrevet, hvorefter udsendelsen ophører med det samme. Den dataansvarlige for nyhedsbrevet er biografchef Bjarne Raabjerg, Ikast Bio

Ønsker du ikke, at foreningerne skal opbevare dine persondata, kan du til enhver tid oplyse om dette, og dine data vil blive slettet eller anonymiseret omgående. Dette kan foregå pr. mail til br@ikastbio.dk