Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


ANDRE RIEU: HAPPY TOGETHER
ANDRE RIEU: HAPPY TOGETHER

ANDRE RIEU: HAPPY TOGETHER

Musik har mere end nogen anden kunstform, en magisk evne til at helbrede og til at bringe mennesker sammen. Efter sin meget vellykkede 70 års fødselsdagskoncert, inviterer Andre Rieu dig, din familie og venner til en spektakulær musikaften fra hans hjemby, Maastricht. ”Happy Together” bliver årets dejligste musikoplevelse i biografen.

Man er aldrig alene, når man har Andre i sit liv. Ingen kan som kongen af vals røre vores hjerter, bevæge os til tårer og få os til at le! Nyd de fortryllende toner fra Andre Rieus violin i selskab med det mageløse Johann Strauss-orkester, verdensklassesopraner og Platin-tenorerne. Glæd jer til en storslået friluftskoncert med populære klassikere, shownumre og, naturligvis, valse, der slår benene væk under dig.

Den enestående biografoplevelse byder også på overraskelser: spændende gæster, besøg bag scenen og et eksklusivt interview med dirigenten selv. Glæd jer til et festfyrværkeri af musik, og find nye venner, mens I synger med, vugger til musikken og danser vals på gangene mellem biografsæderne … vi ses!